Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Június 25. 09:19, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről a gépkocsivezető

Segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről a gépkocsivezető

A rendőrök közúti közlekedési baleset kapcsán kérik a lakosság segítségét.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 12000/267/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás adatai alapján 2020. június 23-án 19 óra körül Szurdokpüspökiben, az Árpád és Szabadság utat összekötő járdán haladó kerékpáros hátsó kerekének ütközött egy oda felhajtó személygépkocsi. A biciklis ennek következtében elesett és megsérült. A balesetet okozó ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, gyártmányú, típusú, személygépkocsival megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki az személygépkocsi vezetőjének kilétével, illetve a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja az ingyenesen hívható 112-es központi segélyhívó telefonszámot, amely a nap 24 órájában fogadja a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit