Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Szeptember 18. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Segítse győzelemhez Nógrád megyét!

Segítse győzelemhez Nógrád megyét!

Íme itt egy lehetőség, hogy tegyenek a szűkebben vett pátriájukért.

A kkvhaz.hu prtálura, a Megyék Versenye menüre kattintva találkozik egy térképpel. Kattintson arra a régióra ami az Ön szívének kedves! Nézze meg, ki lesz a megye csapatkapitánya, pillantson rá a verseny szabályaira, tavalyi képeire. Ha tetszik Önnek ez a játékos kapcsolatépítés, bátran nyomja meg azt a gombot, hogy jelentkezem a csapatomba.
Aki ezt megteszi máris csapattagnak érezheti magát. A csapattagok cégét ha kéri egy évig TÉRÍTÉSMENTESEN bemutatjuk a megyéje oldalán, egy link banner kihelyezésével. A regisztrációja alapján szavazhat majd a csapatára, részt vehet a Megyeházákon szeptember 25-én az I. forduló és október 29-én a II. forduló összejövetelein. A rendezvények 15:30 – 17:30 között lesznek.
Téma: a verseny internetes kérdéseinek a közös megtekintése és megválaszolása.
Minden megye továbbjuthat, aki szakmailag jó színvonalú válaszokat küld be és egy hét alatt a megye lakosságának az egy ezreléke számú (0.1%) szavazatot gyűjt be. (például Nógrád lakossága 2011 január 1.-én 201.919 fő volt, ennek az egy ezreléke kerekítve 202 szavazat) Az a célunk, hogy mindenki bejuthasson a döntőbe és legyen részese ennek a felemelő közösségi élménynek!
A döntő december 1-én lesz Budapesten. Ott már élőszóban mérik össze a tudásukat a csapatok.
Felkértük a Miniszterelnök urat, hogy 2015. első negyedévében, egy általa megjelölt napon, látogasson el a győztes megyébe és vegyen részt egy KKV üzleti fórumon.
Talán majd feltűnik mindenkinek, hogy a Magyarország térkép folytatódik a határainkon túl is. Igen, a szomszédos országok is indítanak csapatot! Fogadjuk őket szeretettel és lássuk meg, nekik milyen tudásuk van, ők hogyan látják a kérdéseket! Tőlük azt várjuk, hogy a legkisebb magyar megye, Nógrád szavazatszámát gyűjtsék össze! Segítsenek nekik!

Szeretettel várjuk a jelentkezését!
Dr. Bod Péter Ákos
A KKVHÁZ Megyék Versenye elnöke

Címkék: megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.