Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 12. 20:33, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Savón vezérletével nyert a Kábel

Savón vezérletével nyert a Kábel

A várt nagy csatát, ugyanakkor a huszadik perctől kezdve egyértelmű gyarmati fölényt hozott a Kábel SE tavaszi idénynyitó mérkőzése vasárnap a kézilabda NB I/B Keleti csoportjában.

A házigazdák az elején kissé döcögősen kezdtek, igaz a kubai légiós Savón szórta a gólokat, ám a társak nagyon sokat hibáztak, így nem tudott az Ipoly-parti társaság tartós előnyre szert tenni. A huszadik perc táján aztán a feljavult védekezésnek és a jó kapusteljesítménynek köszönhetően gyors ellentámadásokat vezethettek, így a szünetben már 16-12-re vezettek.
Ez a különbség szinte végig jellemezte a második félidőt. Hiába próbált zárkózni az Ózd, a szezon eleji formát nyújtó hazaiak megingásait nem tudták kihasználni, ha pedig nehezebben ment a játék, újra jött Savón, és rutinjával átlendítette a társakat a holtponton. A Kábel SE 32-29-re nyert, ezzel az ötödik helyre lépett előre a tabellán.
A részletek:
Balassagyarmati Kábel SE – Ózdi KC 32-29 (16-12)
Balassagyarmat, 200 néző, vezette: Kugyela, Száva.
Kábel: Kovács R. – Teimel 2, SAVÓN 16/3, Kajdy, Forgács 3, Széles, Szabó A. 2. Csere: SÍRÓ (kapus), Szabó T., Piroska 3, Gubó 4, Varsandán 1, Bán 1. Vezetőedző: Kedves László.
- Végig uraltuk a mérkőzést, de nem állt össze a védekezésünk, és támadásban is sok hibát vétettünk. Most a legfontosabb az eredmény volt, és megnyertük a mérkőzést – mondotta zárszóként a mester, Kedves László.

Hegedűs Henrik

Címkék: Kábel SE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.