Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Május 05. 14:09, péntek | Helyi
Forrás: police

Salgótarjáni sorozatbetörők rendőrkézen

Salgótarjáni sorozatbetörők rendőrkézen

A megalapozott gyanú szerint több salgótarjáni lakást is feltört a két férfi.

A rendőrség ügyeletére 2016. november 11-én az éjszakai órákban tettek bejelentést, miszerint az egyik salgótarjáni társasház lakásába ismeretlen elkövetők betörtek és onnan ékszert és készpénzt tulajdonítottak el.

A széleskörű nyomozás eredményeképp a rendőrök beazonosították és 2017. május 3-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 47 éves D. Attilát és a 34 éves K. Józsefet. A nyomozás adatai alapján a két férfi 2016. november 9. és november 11. között az egyik salgótarjáni társasház lakásába a zár megrongálását követően bementek és onnan nagyobb összegű készpénzt, bizsu és arany ékszereket tulajdonítottak el.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2016. decemberében további két salgótarjáni lakásba tört be, illetve egy harmadik ingatlan zárját rongálta meg. D. Attila és társa az egyik lakásból nagyobb összegű készpénzt tulajdonított el, míg a másik salgótarjáni ingatlanban kutatást végeztek, de onnan nem tulajdonítottak el semmit. A harmadik esetben a gyanúsítottak a lakásba nem tudtak bejutni, így a helyszínről távoztak.

A főkapitányság épületébe előállított D. Attilát és K. Józsefet a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A két férfi ellen két rendbeli lopás bűntett és két rendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,