Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Március 27. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Salgótarjánban is várják a fejlesztési ötleteket

Salgótarjánban is várják a fejlesztési ötleteket

Civil szervezetek, vállalkozások, egyházak segítségét kéri Salgótarján önkormányzata a következő hét év fejlesztési elképzeléseinek kidolgozásához.

Az előző uniós fejlesztési időszak most zárul, és még az idén indul az újabb hét éves időszak. Ebben újabb fejlesztési források nyílnak meg Magyarország, ezen belül pedig Salgótarján számára is. Az önkormányzat, hogy fejlesztéseit minél inkább a térségi szinten megjelenő igényekhez igazíthassa, projektgyűjtési akcióba kezd. Ennek keretében minden pályázni szándékozó szervezet feltöltheti elképzeléseit egy integrált pályázatkezelő rendszerbe. A projektgyűjtés 2014. március 24-től április 4-ig tart. Ezen idő alatt a Polgármesteri Hivatal 420-as irodájában reggel nyolc és délután három óráig feltöltő pontokat működtetnek a vállalkozások és a civil szervezetek számára. Minderről Székyné dr. Sztrémi Melinda, Salgótarján polgármestere beszélt a Rádió Focusban.

Forrás: radiofocus.hu

Hírek
Programok Nógrád megyében

Címkék: civil

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.