Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. November 04. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Ruhájánál fogva húzta, üveggel ütötte

Ruhájánál fogva húzta, üveggel ütötte

A salgótarjáni rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki két salgótarjáni férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjábaérkezett a bejelentés 2014. november 1-jén 1 óra 30 perc körüli időben,miszerint az egyik salgótarjáni szórakozó helyen egy férfitbántalmaztak.
A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, és a beszerzett adatok alapján alapos a gyanú arra, hogy a bejelentést megelőzően egy 23 éves salgótarjáni férfi a mulatóhelyen szóváltást követően megragadta az ott vendégként tartózkodó férfin a kabátot és megpróbálta őt a helyiségből kihúzni. A sértett nem akart távozni, de a személy ennek ellenére tovább rángatta őt. Eközben a 23 éves gyanúsítottal egy társaságban lévő 21 éves salgótarjáni férfi a kezében lévő üveggel, egy alkalommal a sértettet fejbe vágta, aki ennek következtében megsérült.
A rendőrök a két férfit felkutatták, és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók D. Péter 23 éves salgótarjáni lakost garázdaság vétség, míg Sz. Martin 21 éves salgótarjáni lakost súlyos testi sértés kísérlete megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További híreink

Címkék: üveggel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 17. 08:00, péntek | Helyi

Viharos péntek!

Éjjel egyre nagyobb területen, pénteken pedig sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, valamint felhőszakadás és jégeső is kialakulhat.

2024. Május 17. 07:06, péntek | Helyi

A Nap körül keringenek a bolygók

481 éve, 1543. 05. 17-én történt, hogy Nikolaus Kopernikusz lengyel csillagász megjelentette könyvét, mely szerint a Nap körül keringenek a bolygók.