Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 20. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Romhányba érkezett az „Utazó vagyonvédelem”

Romhányba érkezett az „Utazó vagyonvédelem”

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az „Utazó vagyonvédelem” elnevezésű programját ezen a héten a Rétsági Rendőrkapitányság illetékességi területén található Romhányban rendezte meg.

A kiállítás ünnepélyes megnyitója 2015. február 16-án délután a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében volt. A rendezvényt Vezér Attila, Romhány polgármestere nyitotta meg, majd Belovai Róbert r. őrnagy, a Rétsági Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy az „Utazó vagyonvédelem” elnevezésű program célja a vagyon elleni jogsértések megelőzése, visszaszorítása, a különböző vagyonvédelmi eszközök bemutatása az állampolgárok számára, s ez által a lakosság „önvédelmi képességének” fokozása. Ezt követően Vitézné Mészáros Krisztina r. őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembere mutatta be a kiállított mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközöket. A nyitó rendezvény lakossági fórummal zárult, ahol az állampolgároknak lehetőségük nyílt kérdéseiket feltenni a rendőrség képviselőinek.
A kiállítás a hét további napjain is megtekinthető a településen, továbbá kísérő programként a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei az óvodásoknak, az általános iskolásoknak és az idős korúaknak tartanak vagyon- és áldozatvédelmi előadásokat, foglalkozásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.