Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Február 24. 13:30, szerda | Helyi

Rétságon tartott felolvasást az OMV Hungária

Rétságon tartott felolvasást az OMV Hungária

A Rétsági Általános Iskola diákjai számára népszerűsítette az olvasást az OMV. A felolvasáson részt vettek a program nagykövetei, Lola és Puskás Péter is.

Az eseményt megelőzően az OMV közel 1000 könyvet ajándékozott az iskola könyvtárának.

Idén is folytatódik az OMV Hungária Kft. olvasást népszerűsítő programja, amely 2013-ban indult el. Ennek keretében került sor 2016. február 23-án a Rétsági Általános Iskola diákjai számára megtartott felolvasásra, amelyen az OMV munkatársai mellett a program nagykövetei, Lola és Puskás Péter olvastak fel és zenéltek a diákoknak. Az eseményt megelőzően az OMV közel 1000 könyvet adott át az iskola könyvtára számára.

Az olvasást népszerűsítő kampányban idén is a kortárs magyar gyermekirodalom kerül a középpontba: Rétságon Czigány Zoltán író műveiből olvastak fel a program nagykövetei.

Az olvasást népszerűsítő program keretében a vásárlók a vállalat töltőállomásain adhatják le elolvasott könyveiket, amelyeket az OMV iskolák könyvtárainak juttat el. A kampány során eddig több mint 30.000 könyv gyűlt össze, 19 iskolában került sor felolvasásra, 6500 gyermek részvételével.

A könyvgyűjtésről további információkat a http://bit.ly/1QJg17R oldalon olvashat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.