Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Június 10. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Rendszámot cserélt a Trabanton

Rendszámot cserélt a Trabanton

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőre a hét végén Bátonyterenyén, a Lengyendi út és Felsőlengyend-puszta közötti útszakaszon egy oldalára borult Trabantot talált, amelyben személy nem tartózkodott.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a járműre felhelyezett hatósági jelzést a nyilvántartás szerint egy Ford Escort típusú személygépkocsira adta ki a hatóság. Az időközben a helyszínre visszaérkező 28 éves bátonyterenyei férfi elismerte, hogy a gépjárművet ő vezette és azon a rendszámot is ő helyezte el, mellyel így a közeli
erdőbe indult gombázni, amikor az úttesten felborult.
A 28 éves férfit a rendőrök elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították és egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Képünk illusztráció.

Címkék: trabant

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 18:00, csütörtök | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.