Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2020. November 17. 11:30, kedd | Helyi
Forrás: police

Rendszám nélkül közlekedett

Rendszám nélkül közlekedett

Forgalomból kivont gépjárművel közlekedett Karancsalján a 41 éves férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 41 éves karancskeszi férfi ellen.

A járőrök Karancsalja belterületén ellenőriztek egy személyautót és igazoltatták annak vezetőjét. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfi hatósági jelzés nélküli járművel vett részt a közúti forgalomban, mivel a gépkocsi rendszámát és az ahhoz tartozó forgalmi engedélyt a rendőrök egy nappal korábban lefoglalták, a járművet a forgalomból ideiglenesen kivonták.

A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 17:12, hétfő | Helyi

A legszerencsésebb repülőgépbaleset

41 éve,1983. 07. 23-án történt, a legszerencsésebbnek tartott repülőgépbaleset. Egy nagy utasszállító gép kényszerleszállást hajtott végre egy nézőkkel zsúfolt autóverseny helyszínén.

2024. Július 22. 08:15, hétfő | Helyi

Visszatér a meleg nyári idő.

Sok napsütés várható, a gomolyfelhőkből elszórtan nyugaton és helyenként a Duna-Tisza közén fordulhat elő zápor, zivatar.

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Helyi

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.