Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Október 06. 14:35, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Rendőrségi hírek Nógrád megyéből

Rendőrségi hírek Nógrád megyéből

Kábítószer, ranlás, garázdaság, baleset: ezekben az ügyekben nyomoznak a rendőrök.

Kábítószert találtak egy 29 éves mátranováki férfinél a rendőrök. Az ismeretlen eredetű növényi törmelék, fehér por és több tabletta egy igazoltatás során került elő. A rendőrök szerda este Bátonyterenye egyik buszmegállójában vonták ellenőrzés alá a férfit. A kábítószert a ruházatában találták meg. A férfi azt nyilatkozta, hogy azokat Budapesten vásárolta meg. A rendőrség kábítószerrel való visszaélés miatt indított ellene eljárást.

Kiraboltak egy férfit szerda éjszaka Salgótarjánban. A három fiatal rabló fél tizenegy körül támadt a férfire, megütötték és megrugdosták a sértettet, majd kitépték kezéből a szatyrát. A táskában a személyes tárgyakon kívül csak cigaretta volt. A férfi a hajnali órákban jelentette a támadást, és az általa adott személyleírás segítségével a térfigyelő szolgálatot ellátó rendőr beazonosította a városban tartózkodó három fiatalt. A rendőrök elfogták a három fiút egy 15 éves bátonyterenyei, egy 15 éves salgótarjáni és egy 13 éves bátonyterenyei gyereket. A két idősebb támadót őrizetbe vették, míg fiatalabb társukat csak meghallgatták a rablással kapcsolatban.

Botokkal támadtak tegnap délután egy sziráki fiatalemberre. A támadók egy korábbi sérelmüket akarták megtorolni. Egy 17 és egy 15 éves sziráki fiú a sértett háza előtt a magukkal hozott fa botokkal kezdte el ütni az ott lakó fiatalembert és a segítségére siető testvérét. A rendőrség elfogta a garázda fiatalokat.

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetőjét keresi a rendőrség. Az eddig ismeretlen személy augusztus 21-én, éjfél körül Szécsényben, a Kossuth úton rakott ki az úttestre egy fém kerékpártároló állványt, amelynek nekiütközött egy személygépkocsi. A baleset során személyi sérülés nem történt, a személygépkocsiban azonban anyagi kár keletkezett. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetésével, vagy az elkövető személyével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkeznek. A bejelentéseiket személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon tehetik meg, de tárcsázhatják a 35-ös körzet 300-344-es számot, illetve az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es telefonszámot.

Címkék: rendőség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:36, szombat | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.