Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 11. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Rendőrkézen a kazántolvaj

Rendőrkézen a kazántolvaj

Egy férfi tett bejelentést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére a minap, mert Salgótarjánban lévő házába betörtek és onnan kazánt, valamint felszerelési tárgyakat vittek el.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt. A beszerzett adatok alapján megállapították, hogy P. Gyula 60 éves salgótarjáni lakos 2013. június 28. és 2013. július 3. között bement egy salgótarjáni ingatlan udvarába, majd az ott található ház kazánházának kulcsra zárt ajtaját kifeszítette. Ezt követően a kazánházból a beszerelt kazánt, valamint különböző fém szerelvényeket tulajdonított el mintegy 300.000 Ft értékben.
A rendőrök P. Gyulát a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetése miatt. Az eltulajdonított tárgyakat házkutatás során a hatóság megtalálta és lefoglalta.

Címkék: kazán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.