Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 04. 08:47, kedd | Helyi
Forrás: NMRFK

Rendőrkézen a kábítószerkereskedő

Rendőrkézen a kábítószerkereskedő

Kábítószerkereskedőt helyeztek előzetes letartóztatásba Salgótarjánban.

2011. szeptember 28-án késő délután bejelentés érkezett a Salgótarjáni Rendőrkapitányság központi ügyeletére, hogy Salgótarján központjában három fiatalkorú diáklány rosszul lett és kórházba került, mert feltehetően kábítószert fogyasztottak.
A nyomozás során beszerzett adatok alapján a kórházban ellátott három lány, továbbá egy fiatal fiú egy salgótarjáni lakostól kábító hatású anyagot vásárolt. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói közös akció során, a lakásán felkutatták, nála házkutatást végeztek, majd előállították a rendőrkapitányságra.
Az intézkedések során a nyomozók a gyanúsított és hozzátartozója lakásán kábítószergyanús anyagokat és annak használatával, értékesítésével kapcsolatba hozható tárgyakat foglaltak le.
A beszerzett adatok alapján az elmúlt hetekben legalább 40-50 fiatal személy vásárolt a férfitól kábítószert, vagy kábítószernek nem minősülő kábító hatású, bódító anyagot. A fogyasztók a gyanúsított lakására mentek vásárolni, ahol a „díler” – aki megélhetését elsősorban ebből fedezte - jelentős forgalmat bonyolított.
A 31 éves személyt kábítószerrel való visszaélés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 15:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.