Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Június 03. 13:07, hétfő | Helyi
Forrás: police

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedők - videó

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedők - videó

Egy 47 éves nőt és egy 40 éves férfit vettek bűnügyi őrizetbe a szécsényi nyomozók.

A Szécsényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 47 éves O. Krisztina és a 40 éves B. Ottó ellen.

A nyomozás adatai alapján a nő 2019. június 1-jén 17 óra 40 perc körül Zagyvaszántó belterületén, egy parkolóban több tasak – bruttó 21,5 gramm súlyú – kábítószergyanús, fehér színű port és kristályos anyagot adott el a 40 éves férfinak. B. Ottó a rendőri intézkedés alkalmával a tasakokat és azok tartalmát a gépjármű mellé dobta. A por kábítószergyorsteszttel történő vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019 januárjától, Nógrádmegyer belterületén több személy részére kínált, adott át, illetve értékesített kábítószert.

A nőt és társát a szécsényi rendőrök a kapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók a napokban előterjesztést tesznek mindkét gyanúsított letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.