Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 19. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Rendőrkézen a fiatalkorú

Rendőrkézen a fiatalkorú

Elfogatóparancs volt érvényben az ellen a fiatalkorú ellen, aki három salgótarjáni ingatlanba tört be.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. november 13-án érkezett a bejelentés, miszerint ismeretlen tettes az egyik salgótarjáni lakásba a nyitott ablakon keresztül bement, és onnan eltulajdonította az ingatlan tulajdonosának ékszereit és annak ismerősének ott tárolt kerékpárját. A salgótarjáni nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 16 éves salgótarjáni fiú gyanúsítható megalapozottan.

A fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2015. november 10. és 2015. november 16. közötti időben - egy esetben az ablakot befeszítve, míg a másik esetben a nyitva hagyott ablakon keresztül - további két salgótarjáni lakásba ment be. A terhelt az ingatlanokból szőnyeget, kávéfőzőt, készpénzt, bicskát és különböző édességeket vitt el. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

A rendőrök 2015. november 17-én a fiatalkorút elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és négy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 16 éves fiúval szemben korábban elfogatóparancsot bocsátottak ki, mert a javítóintézeti nevelés hatálya alól kivonta magát, ezért őt oda visszaszállították a nyomozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.