Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Október 05. 08:47, hétfő | Helyi
Forrás: police

Rendhagyó bűnmegelőzési program - videó

Rendhagyó bűnmegelőzési program - videó

Online vagyonvédelmi bemutatót és fórumot tartottak a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott Biztonság mindenhol mindenkor című, BM-20-P-0013 azonosítószámú bűnmegelőzési projekt keretében 2020. szeptember 30-án nyilvános online bemutatót és vagyonvédelmi fórumot szervezett.

A rendhagyó programot a rendőrök a lakosság biztonságának javítása érdekében – a járványügyi korlátozásokat betartva – online térben, az internet lehetőségeit kihasználva valósították meg. A rendezvény fő célja, hogy felhívja a figyelmet a lakás-, és személyi biztonság fokozására, illetve az ezirányú ismeretek bővítésére, fejlesztésére.

Az élő bejelentkezés során dr. Noskó Zsolt r. őrnagy az úgynevezett unokázós csalás, illetve más vagyon elleni bűncselekmények áldozattá válásának megelőzéséhez adott tanácsokat a programra bejelentkezők részére. A bűnmegelőzési szakember többek közt elmondta, milyen esetekben hívják a 112-es segélyhívó számot, és mit tegyenek veszélyhelyzet esetén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit