Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Január 10. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Receptgyűjtemény készül Salgótarjánban: Hatva hass!

Receptgyűjtemény készül Salgótarjánban: Hatva hass!

A recepteket 2015. január 31-ig lehet eljuttatni a program lebonyolítóihoz.

A Palóc Hálózati Szövetség a Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által megvalósítandó ÉMOP-3.1.1.-12./2013-0015 azonosítószámú, „Salgótarján szociális célú rehabilitációja – Acélgyár-Városközpont” című projektje keretében „Hatva hass!” címen mini-projektet valósít meg, melynek keretében olcsó és egészséges ételek receptgyűjteményét kívánja kiadni.
A receptek beküldhetőek elektronikusan a borok.sp@gmail.com e-mail címre, postán a Palóc Hálózati Szövetség, 3100 Salgótarján, Fő tér 5. címre, illetve személyesen eljuttathatók a Mozgáskorlátozottak Egymást Segítők Egyesületének 3100 Salgótarján, Lőwy Sándor út 12-14. szám alatti telephelyén működő irodába.
Kérik, hogy az egészséges és olcsó ételek receptjeit olyan pontossággal adják meg a pályázók, hogy a mennyiségekből, a recept összetevőinek az árát, így az ételek árát/költségét ki lehessen számolni. A receptek vonatkozásában nincs megkötés: lehet egytálétel, második fogás, vagy előétel, viszont a mennyiségeket valamennyi receptfajtánál kérik 4 főre megadni.
A recepteket 2015. január 31-ig lehet eljuttatni a megadott címekre.
A szakértő zsűri által kiválasztott 31 legjobb recept kerül a kiadványba, mely várhatóan 2015. március végéig elkészül. A receptgyűjteményből minden beküldő tiszteletpéldányt kap.
A receptkönyvben szerepel majd a beküldő neve is, ezért kérik, hogy beküldők nevüket, címüket, telefonszámukat és e-mail címüket is megadni szíveskedjenek.
Az összes receptet beküldő között 3 db értékes művészeti könyvet sorsolnak ki.

Címkék: receptek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.