Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Szeptember 02. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Radics Gigi pörgős nyara

Radics Gigi pörgős nyara

Bár koncertekkel és fellépésekkel telt Radics Gigi nyara, egy kis balatoni vakációt azért eltöltött a családjával, nemrég pedig Milánóban kötötte össze a kellemest a hasznossal.

- Nagyon sok koncertem volt a nyáron: fesztiválokon léptem fel és rengeteg élő kamarakoncertem is van. Nemrég jöttünk haza Milánóból, ahol a Milánói Szimfonikus Zenekarral léptünk fel és három tehetséges prágai énekesnővel énekeltünk AC/DC, Queen, Pink Floyd dalokat. 1300 ember, tomboló siker, isteni élmény volt! - mesélte boldogan a STOPnak Radics Gigi, aki a koncert előtt két nappal utazott ki a divat fővárosába, így egy kis kikapcsolódásra is volt ideje.
- Már két nappal hamarabb kiutaztunk a menedzseremmel, hiszen voltak próbáink a koncert előtt. A családom csak a fellépésre érkezett, mi viszont addig nézelődhettünk a városban. Kapkodtuk a fejünket a fantasztikus üzletek szebbnél szebb ruhái között. Gyönyörű volt a milánói dóm, mellette pedig egy építészeti csoda a zárt bevásárlóutca. Sokat sétáltunk és persze nem tudtam ellenállni a finom ételeknek: bár tartom a diétámat, bűnöztem egy kicsit, mert tésztát is ettem - mosolygott Gigi, akinek a napokban volt a születésnapja, akkor azonban nem kellett elcsábulni, hiszen bátran ehetett édességet.
- Először munkával ünnepeltem, mert épp fellépésem volt, de az apukám szervezett utána egy meglepetés partit, aminek nagyon örültem. Sokáig nem mulathattunk, mert másnap újabb két élő koncert is várt rám, de egy kicsit együtt lehettem a barátaimmal és persze tortázhattunk, mert cukormentes sütit kaptam - árulta el az immár 17 éves tehetség.
Gigi a nyár folyamán egyébként angolt is tanult, amit bátran használt Milánóban. Családjával a Balatonon pihent néhány napot, ám már gőzerővel készül a szeptemberi iskolakezdésre.
Forrás: stop.hu

Címkék: Radics Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő