Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Április 23. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Radics Gigi is fellép a debreceni stadionavatón

Radics Gigi is fellép a debreceni stadionavatón

Május elsején, nagyszabású gálaműsor keretében adják át az új debreceni Nagyerdei Stadiont. A produkció keretében az Endrefalváról elszármazott énekesnő, Radics Gigi is fellép.

Este háromnegyed hétkor nyitják meg a stadion kapuit, az egyórás zenés műsor - amelyben fellép mások mellett Tóth Vera, Tóth Gabi, Heincz Gábor, Radics Gigi, Király Viktor, Miklósa Erika, Sasvári Sándor és Keresztes Ildikó - este nyolc órakor kezdődik.
A zenei produkciók után focigálát rendeznek, előbb "Loki-Loki" bemutató lesz, a csapat jelenlegi játékosai egymás ellen futballoznak. A második meccsen a DVSC öregfiúi játszanak a magyar válogatott öregfiúival.
A stadion csaknem teljesen készen van. Jelenleg folynak a hatósági bejárások és a műszaki felülvizsgálás, május elsejére pedig minden készen áll majd a szurkolók és az érdeklődők fogadására.

Programok Nógrád megyében

Címkék: stadion

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.