Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Augusztus 14. 10:18, hétfő | Helyi
Forrás: police

Rabolt és lopott a salgótarjáni fiatalkorú

Rabolt és lopott a salgótarjáni fiatalkorú

Bűnügyi őrizetbe vették a 14 éves fiatalkorút a salgótarjáni nyomozók.

A rendőrség ügyeletére 2017. augusztus 13-án 3 óra 18 perckor tett bejelentést a sértett, miszerint ismerőse betört hozzá, bántalmazta, majd a táskájával együtt távozott a helyszínről.

A rendőrök az azonnalos forrónyomos intézkedés eredményeképp elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 14 éves salgótarjáni fiút.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú 2017. augusztus 13-án - a bejelentést megelőzően röviddel - a sértett salgótarjáni lakásának ajtaját befeszítette, majd oda bement. A gyanúsított ezt követően egy zseblámpával az ágyon fekvő nő szemébe világított, miközben ordibált és kezével, több alkalommal a sértett felé csapott. A fiatalkorú ezt követően az így megfélemlített nő mellől felkapta táskáját és az abban elhelyezett készpénzzel és személyes okiratokkal együtt elfutott a helyszínről.

A 14 éves salgótarjáni fiú megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017. június 2-án ugyanezen salgótarjáni lakásba a lakatpánt megrongálását követően bement és onnan egy pénztárcát - az abban elhelyezett készpénzzel és személyes okiratokkal együtt - és egy mobiltelefont lopott el.

A rendőrök az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói rablás és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalkorút, majd bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök a napokban előterjesztést tesznek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Képünk illusztráció.http://www.flagmagazin.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,