Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2014. Január 30. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Rablókat fogtak a balassagyarmati rendőrök

Rablókat fogtak a balassagyarmati rendőrök

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 14 és egy 17 éves ipolyszögi fiú ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves fiú 2014. január 26-án 18 óra körüli időben Balassagyarmat egyik autóbusz állomásánál a sértettől elkérte annak mobiltelefonját, majd azzal elszaladt. A sértett férfi a gyanúsított után ment és többször visszakérte a telefonját, amit nem kapott meg. A készülék megtartása érdekében a 14 éves fiú megütötte a sértettet, majd közben a telefont átadta a mellette lévő 17 éves társának, aki azzal elszaladt.
A helyszínre érkező járőrök az fiatalokat rövid időn belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a mobiltelefont lefoglalták, a 14 éves fiút gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, míg a 17 éves fiút, kihallgatását követően szabadon bocsátották.

infoNógrád

Címkék: rabló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Helyi

A TikTok fellép a mesterséges intelligencia ellen

A TikTok mostanra az egyik legnagyobb közösségi felületté vált és napi szinten százmilliók használják. Egyre több rajta az olyan tartalom, amelyet mesterséges intelligencia segítségével állítanak elő

2024. Május 20. 08:00, hétfő | Helyi

Folytatódik a zivataros-napos idő.

Eleinte helyenként, majd délutántól egyre több helyen kell számítani esőre, záporra, zivatarra, amelyeket felhőszakadás, jégeső kísérhet.

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.