Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Szeptember 04. 11:37, péntek | Helyi
Forrás: police

Rablással, lopással gyanúsítható körözött fiatalkorút fogtak el a rendőrök

Rablással, lopással gyanúsítható körözött fiatalkorút fogtak el a rendőrök

A 16 éves salgótarjáni lakost a nyomozók őrizetbe vették, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett, továbbá lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves és egy 20 éves salgótarjáni lakos ellen.

A fiatalkorú a megalapozott gyanú szerint 2020. július 18-án Lucfalva külterületén egy kerékpárral közlekedő fiút megállásra kényszerített, mobiltelefonja átadására szólította fel, amelyet követően 20 éves társa a sértettet tenyérrel arcon ütötte, aki ezután átadta a készüléket.

A nyomozás adatai alapján a két terhelt július 26-án 11 óra 30 perc körül a megyeszékhely egyik társasházának földszinti erkélyére bemászott, és onnan egy mélyládát, hosszabbítót, továbbá szatyorba összekészített különböző értékeket lopott el. A 16 éves terhelt továbbá szeptember 2-án a kerítésen átnyúlva az egyik salgótarjáni ingatlan udvaráról egy hangszórót is ellopott.

A rendőrök a fiút szeptember 2-án elfogták, és megállapították továbbá azt is, hogy ellene a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított és gyanúsítottként kihallgatott fiatalkorút a nyomozók őrizetbe vették, és a napokban kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.