Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2015. Június 11. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Rablás Hont községben

Rablás Hont községben

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két csörögi lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. Gy. Istvánné 51 éves és G. Attila 31 éves csörögi lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak harmadik társukkal együtt 2014. június 20-án 23 óra körüli időben egy honti családi ház udvarára bementek, majd a házból kijövő időskorú nőt egy gázspray-vel lefújták. Ezt követően az sértettet lakása konyhájába kényszerítették, a földre lökték és bántalmazták, miközben pénze és ékszerei átadására szólították fel. A gyanúsítottak a sértett készpénzét és ékszereit magukhoz véve a helyszínről sietve távoztak. Az időskorú hölgy a bántalmazás következtében - az előzetes orvosi vélemény alapján - nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.
A rendőrök a 31 éves férfit és az 51 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően K. Gy Istvánnét a nyomozók őrizetbe vettek, majd a Balassagyarmati Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását. G. Attila csörögi lakos és harmadik társuk más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt jelenleg előzetes letartóztatásukat töltik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.