Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Május 28. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Pünkösdi sakkversenyek

Pünkösdi sakkversenyek

A sportág népszerűsítése, a Nógrád megyei sakkozók versenylehetőségének a biztosítása, a sakkbarátságok ápolása lesz annak a versenynek a célja, melyet idén már harmadik alkalommal rendez meg Salgótarjáni TSE.

A június 8-án, pünkösdkor lebonyolítandó viadal helyszíne a salgótarjáni Galcsik étterem lesz. A III. Tarján kupát ezúttal is két csoportban „A” nyílt, és „B” (1999.0101 után születettek) rendezik meg.
Nagyobb létszám esetén a legfiatalabb nevezők számára egy külön „C” csoportot is indítnak. A tarjáni sakkverseny 7 fordulós egyéni svájci rendszerben, számítógépes párosítással kerül meghirdetésre. A játékidő 2×15 perc lesz.
Az „A” csoport I-III. helyén végzettek pénzdíjazásban részesülnek. Különdíjat kap az 1995.01.01. után született ifik közül a legjobb nem díjas versenyző. A „B” csoportban négy korkategória alapján fognak eredményt hirdetni, ők a teljesítményük elismeréseképpen oklevél és érem díjazásban részesülnek .
A III. Tarján kupára nevezni előzetesen az alábbi e-mail címeken lehetséges: pj66@freemail.hu illetve kovacsd1@freemail.hu. Bővebb információ a http://www.tarjansakk.hu weblapon érhető el. A verseny kezdési időpontja: 9 óra.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Vissza a kezdőlapra

Címkék: sakk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.