Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2019. Április 10. 15:09, szerda | Helyi
Forrás: police

Police Café Palócországban

Police Café Palócországban

A drogprevenció volt a témája a Balassagyarmaton megtartott rendezvénynek.

2019. április 9-én „SZER-mentes Palócország” címmel az országban elsőként Balassagyarmaton hívták "rendőrkávéházba" a kamaszokat annak a bűnmegelőzési rendezvénysorozatnak a keretében, amelyet az Új Palócország Egyesület és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya közösen szervez.

A Police Café módszertan mentén megtartott egész délelőttös beszélgetés a Szondi György Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola aulájában zajlott, ahol hat iskola 25 diákját ültették le öt asztalhoz. A témagazdák a Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai voltak, akik alaposan átbeszélték a kiválasztott témákat a kábítószer-használat okaitól a probléma lehetséges megoldásáig. A gyerekek mindvégig aktívan szerepeltek, kérdeztek, meséltek, ötleteltek. Hamar megértették, hogy itt valóban kíváncsiak a véleményükre, egyáltalán: rájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 13:07, kedd | Helyi

Ideiglenes forgalomkorlátozás Pásztón

Az október 23-ai rendezvény miatt Pásztón útlezárásra kell számítani.

2019. Október 22. 12:52, kedd | Helyi

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.