Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Július 19. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Polgárőrökkel a közlekedés biztonságáért

Polgárőrökkel a közlekedés biztonságáért

A közúton közlekedőket ellenőrizték a rendőrök és a polgárőrök.

A napokban a Salgótarjáni Rendőrkapitányság a kerékpárosok közlekedésének biztonsága, és az ittas vezetés visszaszorítása érdekében tartott fokozott ellenőrzést illetékességi területén. A rendőrök munkáját 13 polgárőr egyesület, összesen 43 polgárőrrel segítette. A hatóság tagjai a gépjárművezetők figyelmét a passzív biztonsági eszközök használatára, míg a kerékpárosok figyelmét a kötelező tartozékok meglétére, azok működőképességére, továbbá a kerékpáros közlekedés legfontosabb szabályaira hívták fel. Az este folyamán több mint 40 személyt ellenőriztek, akik közül 11 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, egy gépjármű vezető ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: polgárőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.