Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 25. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: police

Polgárőrök érték tetten a betörőket

Polgárőrök érték tetten a betörőket

A szécsényi nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást a 38 éves és a 49 éves pilinyi férfiak ellen.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya lopás kísérlete vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást O.Z. 38 éves és J. T. 49 éves pilinyi lakosok ellen.

A nyomozás adatai alapján a két férfi 2015. október 1-jén 17 óra 15 perc körüli időben egy ideiglenesen lakatlan pilinyi családi házba kísérelt meg bejutni, az ajtót rugdosták. Cselekményük közben a helyi polgárőrök tetten érték és a járőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották őket. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A hatóság a J. T. és O. Z. ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a Balassagyarmati Járási Ügyészségre.

Képünk ilusztráció.

Címkék: betörés, lopás, Piliny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.