Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Szeptember 02. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Pofonok csattantak Vizsláson és Mátraverebélyben

Pofonok csattantak Vizsláson és Mátraverebélyben

Vizsláson garázdaság, Mátraverebélyben testi sértés történt.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Ákos 20 éves ceredi lakos ellen.Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a napokban az egyik vizslási italbolt teraszán bántalmazott egy férfit, majd annak segítségére siető személyt a nyakánál fogva a helyiség kerítésének nyomta. M. Ákost a helyszínre érkező rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.
***
A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra egy fiatal lány tett bejelentést,miszerint testvérét egy férfi megverte. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy a bejelentő és ismerősei az esti órákban Mátraverebély községben, az utcán beszélgettek, amikor V. Szabolcs 35 éves mátraverebélyi lakos oda kerékpárral megérkezett. Ekkor a férfi a bejelentő fiatalkorú fiú testvérét egy korábbi nézeteltérés miatt egy alkalommal arcán megütötte, aki ennek következtében megsérült. A rendőrök a 35 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították. Ellene súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Címkék: bátonyterenyei

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség