Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Március 24. 13:29, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Plusz bevétel!

Plusz bevétel!

A salgótarjáni rendőrök lecsaptak egy 63 éves terjesztőre, aki az elmúlt egy évben több alkalommal értékesített új pszichoaktív anyagot.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat a 63 éves férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt egy évben több salgótarjáni személynek adott el új pszichoaktív anyagnak minősülő szert. A terhelt a fogyasztókat lakásán fogadta, amelyek során a vásárlók a „füst” elnevezésű bódító anyagért cserébe készpénzt adtak át a férfinek.

A terhelt lakásán a hatóság tagjai kutatást tartottak, amely során egy pénztárcában több adag, már előre kiporciózott fehér színű port találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyag az igazságügyi vegyészszakértő véleménye szerint N-etil-norpentedron hatóanyagot tartalmaz, ami új pszichoaktív anyagnak minősül. A férfi tettét súlyosbítja az a körülmény, hogy a kereskedelmet egy tanintézmény közelében folytatta.

A salgótarjáni rendőrök a 63 éves férfit elfogták, előállították és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A fogyasztókkal szemben a nyomozók szintén eljárást indítottak. Vagyonvisszaszerzés keretében a rendőrök gépjárművet és egyéb vagyontárgyakat – ékszereket, készpénzt, műszaki cikkeket – foglaltak le.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:00, szerda | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 24. 06:20, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.