Városlista
2021. június 22, kedd - Paulina

Hírek

2015. Május 15. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: radiofocus.hu

"Smart City" projekt indulhat Salgótarjánban is

Salgótarjáni vonatkozású projekt megvalósítására nyert forrást a Szent István Egyetem.

A Smart City innovatív kutatási hálózatok fejlesztése Gyula és Salgótarján városokban elnevezésű programban 280 millió forintból Kreatív Város elnevezéssel olyan tudásközpontok mintamodelljét hozzák létre, amely a helyi társadalom és gazdaság belső, vonzerőt jelentő adottságaira épülve járul hozzá a két város és vonzáskörzetének társadalmi-gazdasági fejlődéséhez – közli az MTI. A 100 százalékban vissza nem térítendő európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztés pontos részleteiről jövő héten tart majd tájékoztatót Salgótarjánban a Szent István Egyetem – jelezték érdeklődésünkre.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 21. 10:35, hétfő | Helyi

Balesetek az elmúlt napokból - Nógrád megye

Az elmúlt négy napon a megye rendőrei hét személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

2021. Június 21. 09:46, hétfő | Helyi

Két kerékpárt lopott

A pásztói nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút, és az eltulajdonított két biciklit lefoglalták.

2021. Június 18. 12:05, péntek | Helyi

Sújtókéssel támadt szomszédjára a bátonyterenyei férfi

A Salgótarjáni Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen a 34 éves férfi ellen,

2021. Június 18. 10:00, péntek | Helyi

Hőségben is fokozott figyelemmel vezessenek!

A következő napokban Nógrád megyében is tartós hőség várható; ilyenkor a közlekedés résztvevőinek is nagyobb figyelemre, türelemre van szüksége.