Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2020. November 26. 12:47, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Saját égi eszközzel kutathatnak a rendőrök

Saját égi eszközzel kutathatnak a rendőrök

A Salgótarjáni Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében Fekete Zsolt polgármester adta át a Salgótarjáni Rendőrkapitányság részére a felajánlott drónt.

A Salgótarjáni Megyei Jogú Város Önkormányzata segítségével Müller Illés adományként drónt ajánlott fel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság részére, annak a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon történő használatára. Az eszközt 2020. november 25-én a délelőtti órákban Fekete Zsolt Salgótarjáni Megyei Jogú Város polgármestere és Pataki Csaba alpolgármester, a megyeszékhely főterén adta át a hatóság képviselőinek. Az eseményen jelen volt dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezető és Buda László rendőr őrnagy, a Salgótarjáni Rendőrkapitányág Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály vezetője. Az eszközt a helyszínen a levegőbe emelte Bakos Szabolcs rendőr törzsőrmester, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrparancsnoka.

A kiemelkedő technológiai szintet képviselő drónt a rendőrök elsősorban eltűnt személyek felkutatása érdekében, terepkutatás alkalmával tudják hasznosítani, amely nagymértékben megkönnyíti, pontosítja és gyorsítja a munkájukat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 12:01, péntek | Helyi

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

A hatóság tagjai a 27 éves férfit egy parkolóban fogták el, míg a 38 éves bátonyterenyei lakost egy szekrényben elbújva találták meg.

2021. Január 21. 13:33, csütörtök | Helyi

Érdemes már januárban nyilatkozni az szja-kedvezményekről

Célszerű már januárban kitölteni az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy a munkáltatók mielőbb figyelembe vegyék a munkavállalóknak járó kedvezményeket.

2021. Január 21. 10:35, csütörtök | Helyi

Gyorshajtások Nógrád megyében

A két járművezető Endrefalva belterületén 50 km/óra helyett 104 km/óra, illetve 105 km/óra sebességgel közlekedett.

2021. Január 21. 10:30, csütörtök | Helyi

Utcán bántalmazta a sértettet, előállították a rendőrök

Egy 53 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói rendőrök.