Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2019. November 22. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Konferencia és munkaértekezlet

Konferencia és munkaértekezlet

Gyermekvédelmi szakemberek és rendőrök vettek részt a Salgótarjánban megrendezett programon.

Konferencia a gyermekvédelmi szakemberek és a rendőrség együttműködésének hatékonyabbá tétele érdekében címmel tartottak a napokban konferenciával egybekötött munkaértekezletet a salgótarjáni Baglyas-kő Vár Természetvédelmi Látogatóközpontban.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya és a Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport közös szervezésében megrendezett programon a megyében működő család- és gyermekjóléti szolgálatok, valamint a térségi szociális központok munkatársai, gyermekvédelmi szakemberek, családsegítők, óvodai- és iskolai szociális segítők, esetmenedzserek és rendőrök vettek részt.

A konferenciát Karvai Norbert rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport elnöke nyitotta meg, melyet követően Medve Judit rendőr alezredes, bűnmegelőzési alosztályvezető ismertette a programot.

Az értekezlet témái között a kábítószer-probléma megelőzésének, valamint a mediáció alkalmazásának lehetőségei a gyermekvédelemben, valamint – a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja programjaihoz kapcsolódva – a hozzátartozók közötti erőszak kezelése és megelőzése szerepeltek.

Címkék: 2019., police, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 08:55, péntek | Helyi

Zenthe torta

A Nemzet Színésze, Zenthe Ferenc születésének századik évfordulója alkalmából meghirdetett ZENTHE100 programsorozat keretében január 22-én mutatták be a salgóbányai születésű művész ihlette Zenthe tortát.

2020. Január 23. 11:21, csütörtök | Helyi

Kábítószer birtoklása Rétságon

Egy 49 éves férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

2020. Január 21. 11:19, kedd | Helyi

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában nem érkezett bejelentés Nógrád megye területén történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről.

2020. Január 16. 14:23, csütörtök | Helyi

Elfogták a betörések elkövetőit

Az elmúlt napokban elkövetett vagyon elleni bűncselekményeket derítették fel a salgótarjáni, szécsényi és bátonyterenyei nyomozók.