Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2020. November 13. 10:37, péntek | Helyi
Forrás: police

Ittasan vezettek

Ittasan vezettek

Egy salgótarjáni és egy pusztavacsi férfival szemben fejezték be a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 48 éves salgótarjáni, és egy 63 éves pusztavacsi lakos ellen.

A 48 éves férfi Salgótarján belterületén, a Fáy András körúton ütközött személygépjárművével egy parkoló gépkocsinak, amelyet követően adatai hátrahagyása nélkül távozott. A közelben tartózkodó vezetővel szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredménnyel zárult, amelyet követően a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányság épületébe további mintavétel céljából előállították. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szintén pozitív eredménnyel zárult annak a személygépkocsival közlekedő 63 éves pusztavacsi férfinek az alkoholszondás ellenőrzése, akit október 26-án 6 óra 5 perckor vontak ellenőrzés alá a rendőrök Balassagyarmaton, a Kóvári úton.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket mindkét férfival szemben elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 12:01, péntek | Helyi

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

A hatóság tagjai a 27 éves férfit egy parkolóban fogták el, míg a 38 éves bátonyterenyei lakost egy szekrényben elbújva találták meg.

2021. Január 21. 13:33, csütörtök | Helyi

Érdemes már januárban nyilatkozni az szja-kedvezményekről

Célszerű már januárban kitölteni az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy a munkáltatók mielőbb figyelembe vegyék a munkavállalóknak járó kedvezményeket.

2021. Január 21. 10:35, csütörtök | Helyi

Gyorshajtások Nógrád megyében

A két járművezető Endrefalva belterületén 50 km/óra helyett 104 km/óra, illetve 105 km/óra sebességgel közlekedett.

2021. Január 21. 10:30, csütörtök | Helyi

Utcán bántalmazta a sértettet, előállították a rendőrök

Egy 53 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói rendőrök.