Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2020. Október 21. 10:24, szerda | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei

Az elmúlt nap balesetei

A megye rendőrei az emúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Mátraterenyén, a Kossuth úton közlekedett 2020. október 20-án 9 óra 40 perc körül egy 18 éves férfi kerékpárral, amikor az úttest jobb szélén parkoló jármű hátsó lökhárítójának ütközött és elesett. A balesetben a kerékpáros megsérült.

Személygépkocsival haladt a 41 éves nő 14 óra 12 perc körül Balassagyarmat belterületén, amikor egy jobbra ívelő kanyarból kiérve az egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol az ott haladó gépjárművel összeütközött. A baleset következtében öten sérültek meg.

Az elmúlt 24 órában a megye rendőrei további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy körültekintően, a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek. Ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására, illetve a mindenkori forgalmi, látási és időjárási viszonyokra!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 26. 12:47, csütörtök | Helyi

Saját égi eszközzel kutathatnak a rendőrök

A Salgótarjáni Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében Fekete Zsolt polgármester adta át a Salgótarjáni Rendőrkapitányság részére a felajánlott drónt.

2020. November 24. 12:46, kedd | Helyi

Elfogták a besurranót

A pásztói rendőrök őrizetbe vették a 29 éves férfit.

2020. November 23. 14:16, hétfő | Helyi

Kaput, gépkocsit rongált, majd balesetet szenvedett

Garázdaság, rongálás és ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás egy 26 éves tereskei férfi ellen.

2020. November 23. 14:14, hétfő | Helyi

Letartóztatásban az osztálytársát rendszeresen zaklató fiú

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 14 éves fiúnak a letartóztatását, aki hónapokon keresztül terrorizálta 12 éves osztálytársát.