Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Május 10. 08:13, péntek | Helyi
Forrás: police

Pénzért kínált lányokat - videó

Pénzért kínált lányokat - videó

A Nógrád megyei rendőrök egy 43 éves férfi ellen indítottak eljárást.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nyomozást folytat kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt egy rimóci lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018 decemberében egy ismerősének anyagi haszonszerzés céljából szexuális szolgáltatásra kínált fel egy fiatalkorú és egy gyermekkorú lányt.

A nyomozók a rimóci férfit a 2018. évben elkövetett bűncselekményhez hasonló cselekmény közben - egy sértett felkínálása során - egy pásztói áruház parkolójában tetten érték és elfogták, majd a főkapitányságra előállították, valamint gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A hatóság a gyanúsított letartóztatásának indítványozására előterjesztést tett az illetékes ügyészségen, továbbá vizsgálja, hogy a férfi további hasonló bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.