Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Március 04. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Pékségbe törtek be

Pékségbe törtek be

Két fiatalkorút hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 14 éves, továbbá lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves érsekvadkerti fiú ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 14 éves fiatal, gyermekkorú társával együtt az egyik érsekvadkerti üzletbe az ajtót befeszítve megpróbáltak behatolni, azonban a riasztó megszólalásakor a helyszínről elmenekültek. Cselekményük után röviddel az egyik helyi pékség bejárati ajtajának üvegét törték be, majd onnan süteményeket, különféle élelmiszereket és italokat tulajdonítottak el és vittek egyik ismerősük lakására. Ezt követően a fiatalok a pékségbe visszamentek és 17 éves társuk segítségével további élelmiszereket és italokat loptak el.

A rendőrök a három fiatalt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, az eltulajdonított értékek egy részét felkutatták és lefoglalták. A gyermekkorú fiút tanúként, míg másik két társát gyanúsítottként hallgatták ki. A 14 éves gyanúsítottat a nyomozók őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,