Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Január 15. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Pincét, garázst, nyári konyhát fosztott ki

Pincét, garázst, nyári konyhát fosztott ki

A 33 éves nagykátai férfit a nyomozók elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy rendbeli lopás bűntett és négy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. István 33 éves nagykátai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. július 28. és július 31. közötti időszakban Pásztó belterületén, összesen öt családi ház bekerített udvarára bement. Az ingatlanok melléképületeibe, nyári konyhába és pincébe, illetve egy garázsba a nyitott ajtón keresztül, valamint egy másik garázsba az ajtón lévő lakat lefeszítésével behatolt. A helyiségekből kézi szerszámgépeket, többek között láncfűrészt, körfűrészt, szalagcsiszolót, valamint élelmiszert, szeszes italt és ruhaneműket tulajdonított el nagy értékben.

A rendőrök a 33 éves férfit 2015. január 9-én elfogták, az eltulajdonított értékek egy részét felkutatták, és lefoglalták. K. Istvánt a rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság a minap elrendelt.

Címkék: lopás, Pásztó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.