Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Április 26. 14:03, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Pásztói motokrosszos sikere Ausztriában

Pásztói motokrosszos sikere Ausztriában

Az ausztriai Paldauban népes számú motoros részvételével rendezték meg a nyílt nemzetközi osztrák motokrossz bajnokság első fordulóját, ahol az MX 2 kategóriában szűkebb hazánkból két magyar is megméretette magát.

Hugyecz Erik (Yamaha, Szurdokpüspöki) az I. futamban nagyon gyengén kezdett, de a futam végére fel tudott jönni a 7. helyre. A második futamban aztán már megemberelte magát és másodikként haladt át a célon, ami azt jelentette, hogy a Yamaha Fehér versenyzője összetettben az előkelő harmadik helyen zárt. A másik nógrádi, Pál Markó (KTM, Karancskeszi) a 25. helyen végzett. Érdekesség, hogy mindkettő nógrádi motoros a pásztói karate edzőnél, Lőrik Csabánál végezte el a téli erőnléti termi edzéseit, majd ezt követően vágtak neki az idei motoros versenyszezonnak.
Hétvégén országos bajnoki fordulót bonyolítanak le Gyálon. A nevezett versenyzők között van Hugyecz Erik is, bár csapata a napokban a püspöki motoros korábban tett nyilatkozatával, miszerint az idei versenyévadot továbbtanulása miatt többnyire itthon fogja majd tölteni – előtérbe helyezve ezzel a magyar versenyeket – ellentétes a versenyző mostani véleményével.
Ezek szerint a csapatvezetés a szurdokpüspöki motokrosszozó fejlődését figyelembe véve eredeti programját megváltoztatta, így a versenyző ezt követően már a külföldi versenyekre -közte a franciaországi konteninsbajnokságra fog koncentrálni.
Az osztrák bajnoki (Paldau) futam végeredménye MX 2
1. Kratzer Michael Kawasaki ( I. futam 3.,II futam . 1.) 2. Karner Philipp Husqvarna (1., 3.) 3. Hugyecz Erik Yamaha (7., 2.) … 25. Pál Markó (21.,22.) KTM

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: magyar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,