Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Június 11. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: salgótarján.hu

PÁLYÁZAT A TANUSZODA FELÚJÍTÁSÁRA

PÁLYÁZAT A TANUSZODA FELÚJÍTÁSÁRA

A helyi önkormányzatokért felelős miniszter az államháztartásért felelős miniszterrel közösen pályázatot hirdetett önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására.

A helyi önkormányzatokért felelős miniszter az államháztartásért felelős miniszterrel közösen pályázatot hirdetett önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására. Az alcélokban pályázati lehetőségként óvodai, iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás, vagy új sportlétesítmény létrehozása is szerepelt, melyben a támogatás formája vissza nem térítendő költségvetési támogatás. Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése a városi tanuszoda felújítására nyújt be pályázatot. A projekt keretében megvalósulhat az uszoda épületének építészeti- és gépészeti felújítása, a vegyszeradagoló és a légtechnikai rendszer korszerűsítése.
A beruházás tervezett összköltsége: 26.543.000 Ft. A támogatás mértéke e cél esetében és a város adóerő-képessége alapján: 75%, így az önkormányzat önrésze 6.635.750.- Forint, melyet a közgyűlés a 2015. évi költségvetésében a kerékpárút számlamaradvány terhére biztosít. A pályázati támogatásból igényelt összeg 19.907.250.-Forint.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 21:00, vasárnap | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,