Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2024. Április 25. 08:50, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MTI-LUDOVIKA CAMPUS BUDAPEST

Öttusa vk - Mind a hat magyar elődöntőbe jutott a férfiaknál.

Öttusa vk - Mind a hat magyar elődöntőbe jutott a férfiaknál.

Mind a hat magyar induló továbbjutott a szerdai férfi selejtezőből az öttusázók idei harmadik világkupa-versenyén, Budapesten.

A Ludovika Campuson zajló viadal második napján a 87 fős mezőny három csoportban küzdött a 12 közé kerülésért, ami elődöntőt ért.
Az A-ban Bereczki Richárd első lett, Koleszár Mihály tizenegyedikként lépett tovább, a B-ben Tamás József a második, Szép Balázs a hetedik helyen végzett, a C-ben pedig az olimpiai kvótás Bőhm Csaba hatodikként, Demeter Bence kilencedikként futott a célba.
A nők keddi selejtezőjéből a hat hazai induló közül három - a szintén olimpiai kvótás és az első vk-n, Kairóban győztes Gulyás Michelle, valamint Guzi Blanka és Bauer Blanka - jutott tovább az elődöntőbe. A versenyben maradt 36 öttusázó szerdán a körvívást teljesítette, ebben Gulyás 24 győzelemmel és 11 vereséggel az élcsoportban végzett, Bauer 15/20-as, Guzi pedig 9/26-os mérleggel zárt. Ezt az eredményt majd a fináléba is magukkal viszik a továbbjutók.

Csütörtökön a nők elődöntőjére és a férfiak körvívására kerül sor. Pénteken utóbbiak elődöntőjét rendezik, majd szombaton lesz a női és férfi döntő, vasárnap pedig a vegyes váltó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Újabb hazai vereségével a Mezőkövesd lesz az utolsó.

A már biztos kieső Mezőkövesd hazai pályán 2-1-re kikapott a Zalaegerszegtől a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szombati játéknapján; ezzel eldőlt, hogy a borsodiak végeznek az utolsó helyen az élvonalban.

2024. Május 04. 08:45, szombat | Helyi sport

Kumho FIA TCR World Tour.

Ehrlacher 1-2-re vezet a Cyan Racing előtt a szoros időmérőben.

2024. Május 04. 08:35, szombat | Helyi sport

Giro d\'Italia - Valter a mezőny egyetlen magyarja, Pogacar a toronymagas favorit.

Valter Attila személyében egyetlen magyar indul a szombaton rajtoló 107. Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek toronymagas esélyese a szlovén Tadej Pogacar.

2024. Május 04. 08:21, szombat | Helyi sport

Női Vuelta - Vas Blanka két helyet visszacsúszott összetettben.

Vas Blanka a 102. helyen ért célba a női Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny hatodik szakaszán, ezzel összetettben két pozíciót visszacsúszva az 54. helyen áll.