Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. November 06. 10:11, péntek | Helyi
Forrás: police

Öt baleset, négy sérült

Öt baleset, négy sérült

Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 39 éves nő közlekedett személygépkocsival Nagyoroszi belterületén 2020. november 5-én 8 óra 30 perc körül, amikor a Szabó Endre és a Kiss János út kereszteződésében összeütközött egy másik gépjárművel. A balesetben ketten sérültek meg.

A délutáni órákban a megyeszékhely belterületén, az egyik Rákóczi úti társasház mögötti útszakaszon elindult gépkocsijával egy 30 éves nő és nekiütközött a vele szemben közlekedő kerékpárosnak. A balesetben a kerékpáros megsérült.

A délutáni órákban Cereden, a Fenyves út irányából közlekedett motorkerékpárral a Rákóczi út felé egy 51 éves férfi, amikor elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, majd elesett és ennek következtében megsérült.

Az elmúlt napon, a megye területén további két anyagi káros baleset helyszínén, és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel, a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 04:58, péntek | Helyi

Rendkívüli sajtótájékoztató Salgótarjánban 2024. 04. 18.

Salgótarján - Becsó Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét