Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. Március 13. 06:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Ösztöndíjasoknak ajánlja fel honoráriumát a blogoló polgármester

Ösztöndíjasoknak ajánlja fel honoráriumát a blogoló polgármester

Dóra Ottót, Salgótarján polgármesterét is felkérték blogbejegyzések írására a közmédiában.

Híradások szerint jellemzően “állami vezetők és fidesz-közeli szerzők” írnak blogbejegyzéseket a közmédiának. Az erről szóló szerződéseket honlapján tette közzé az MTVA. Dóra Ottó, Salgótarján polgármestere is felkért szerzők sorába tartozik, az Urbánus blog-szekcióban publikál 2015. február 1-től kezdődően. Első bejegyzésében “Közmunka és munkaerőpiac” címmel tette közzé gondolatait.
Dóra Ottó polgármester Facebook-oldalán közölte: a szerződés szerint posztonként 30.000 – 40.000 Ft közötti összegeket kapnak a blog írói, amit ő teljes egészében felajánlott a városban működő ösztöndíj-programban résztvevő diákok részére. Hozzátette: ha lesz rá módja, a későbbiekben is szívesen támogatja ilyen és más hasonló forrásokból is az ösztöndíj-alapot.

Címkék: Dóra Ottó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.

2024. Május 19. 08:22, vasárnap | Helyi

Kínos hiba borzolja az iPhone/iPad tulajok kedélyeit

és nem igazán találják a magyarázatot a felhasználók arra, ami az iOS 17.5 telepítése után történik. A LEGUTÓBBI IOS FRISSÍTÉS RÉG KITÖRÖLT MEZTELEN FOTÓKAT ÁLLÍTHAT VISSZA.

2024. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Zápor, zivatar kialakulhat!

Napos-gomolyfelhős időben lesz részünk, több napsütésre a Dunántúlon számíthatunk. A Dunántúlon csak elszórtan, a Dunától keletre viszont több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, néhol felhőszakadásra és jégesőre is számíta

2024. Május 19. 07:47, vasárnap | Helyi

Az út Indiába

Éppen ma 526 éve, hogy Vasco da Gama portugál hajós felfedezte Afrika megkerülésével a tengeri utat Indiába. Mindez 1498. 05. 20-án történt.