Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Május 29. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Országos versenyeken kimagasló eredményeket értek el megyénk rendőrei

Országos versenyeken kimagasló eredményeket értek el megyénk rendőrei

Országos megmérettetéseken dobogós helyezéseket értek el megyénk rendőrei.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központ országos meghívásos gépkarabély felmérőjén egyéni versenyben Gyuró Zoltán rendőr főtörzszászlós, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály akció alosztályának beosztottja szerepelt kitűnően, aki harmadik helyezést ért el. Ugyanezen versenyszám csapatversenyén Nógrád megye versenyzői, Ringeisen Tamás rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály akció alosztályának vezetője, Gyuró Zoltán rendőr főtörzszászlós, Filip Tamás rendőr zászlós, az akció alosztály munkatársai harmadik helyezést értek el.
Handó Tamás rendőr törzsőrmester a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály kutyavezetője és Lina nevű kutyája – a tavalyi évben meghívásos nemzetközi versenyen elért második helyezése után – az Országos Rendőr-főkapitányság Dunakeszi Oktatási Központjában megrendezett 2012. évi országos versenyén kábítószer-kereső kategóriában is elhozta az előkelő második helyezést.
Dr. Mihály István rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei főkapitány ünnepélyes keretek között adta át Ringeisen Tamás, Gyuró Zoltán és Filip Tamás részére a díjakat, míg Handó Tamás a verseny helyszínén vehette azt át.

Felvételünkön (balról jobbra): Gyuró Zoltán, Ringeisen Tamás, Filip Tamás

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit