Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Február 21. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben az orvvadász

Őrizetben az orvvadász

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat büntetőeljárást egy 53 éves salgótarjáni férfi ellen - őrizetbe vétele - mellett.

Az 53 éves salgótarjáni férfi lakásán és az ahhoz tartozó melléképületekben 2013. február 20-án végrehajtott házkutatás során a rendőrök - engedély nélkül tartott - három darab lőfegyvert és több, mint ezer darab különböző kaliberű lőszert találtak és foglaltak le. Lefoglaltak továbbá nagyobb mennyiségű illegálisan elejtett vadból származó húst és kikészített bőröket, valamint trófeákat is. Jelenleg a hatóság az eljárást fegyver- és vadászati szakértő bevonásával folytatja.

Címkék: orvvadász

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 11:30, vasárnap | Helyi

M1: halálos hajóbaleset történt Verőcénél.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.