Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Augusztus 16. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a rétsági drogdíler

Őrizetben a rétsági drogdíler

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság beosztottai és a rétsági nyomozók közösen végrehajtott ellenőrzéskor nagyobb mennyiségű kokaint foglaltak le a 34 éves férfitól.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett, és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Attila 34 éves rétsági lakos ellen.
A széleskörű nyomozás alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. februárban, Rétságon V. Dávid 33 éves váci lakos részére - a szakértői vélemény szerint – kábítószert értékesített.
Élettársa tett bejelentést 2014. május 19-én az esti órákban, miszerint lakásából kizárták, és P. Attila feltehetően fegyvert tart ott. A megtartott házkutatáson fegyvert nem, ellenben kábítószergyanús anyagokat találtak, és foglaltak le a rendőrök. A szakértői vélemény szerint ezek kábítószernek minősülő vegyületet tartalmaznak.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Rétsági Rendőrkapitányság nyomozói 2014. augusztus 13-án 13 óra 55 perckor, Szendehely belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő P. Attilát. A jármű átvizsgálásakor, továbbá a férfi lakásán és tartózkodási helyén megtartott házkutatásokon 67,41 gramm tömegű - az előzetesen beszerzett szakértői vélemény szerint - kokaint, illetve egyéb kábítószer gyanús anyagokat foglaltak le a rendőrök.
A rendőrök P. Attilát elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer-kereskedelem valamint kábítószer birtoklás bűntett, és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.
A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Dávid ellen egy rendbeli kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Címkék: drogdíler

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.