Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Március 20. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a rablók

Őrizetben a rablók

A trió Ságújfaluban támadt áldozatára.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt folytat büntetőeljárást – őrizetbe vételük mellett - Cs. Attila 36 éves ságújfalui, B. Vilmos 28 éves és D. László Márió 20 éves karancssági lakosok ellen.
A három férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. március 17-én 18:00 óra körüli időben Ságújfaluban egy házba bementek, ahol az ott lakó nőtől pénzt követeltek és meglökték őt. Miután a sértett nem adta át részükre a pénzt, a lakást átkutatták, majd az ott megtalált mintegy 600.000 Ft összegű készpénzzel távoztak a lakásból.
A hatóság széleskörű adatgyűjtést követően 2013. március 19-én elfogta és a rendőrkapitányságra előállította a bűncselekmény elkövetőit. A három férfit csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint intézkednek őrizetbe vételük és előzetes letartóztatásuk elrendelésére.
A hatóság az általuk eltulajdonított pénz egy részét házkutatás során megtalálta és lefoglalta.

Címkék: Ságújfalu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:05, kedd | Helyi

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere.

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással, együttműködésekkel, szemléletformálással, újításokkal és változtatásokkal lehet a leghatékonyabban növelni

2024. Május 14. 15:55, kedd | Helyi

Révész Máriusz: Mozgás receptre program indul.

Mozgás receptre elnevezéssel indul program, a fizikai aktivitást háziorvosok ajánlják és írják majd fel - jelentette be a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Nagy János: a sport és a kultúra elválaszthatatlanok.

A sport és a kultúra elválaszthatatlanok és ezt a kapcsolatot fejezi ki a mélykúti központ is, amely egyszerre sportcsarnok és kulturális centrum - jelentette ki a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).