Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2020. Szeptember 09. 08:23, szerda | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a mátraverebélyi kábítószer-kereskedő

Őrizetben a mátraverebélyi kábítószer-kereskedő

A gyanú szerint több személy részére, közöttük fiatalkorúnak is értékesített kábítószert az a férfi, akit elfogtak a bátonyterenyei nyomozók.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kétrendbeli kábítószer-kereskedelem bűntett, és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 35 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A nyomozók 2020. július 28-án tartottak kutatást egy bátonyterenyei ingatlanban. A férfi a nyomozási cselekmény megkezdése előtt az ingatlan ablakán keresztül, alufóliába csomagolt, fehér színű port dobott ki, amelyen a végrehajtott gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést mutatott.

A bátonyterenyei rendőrök a széleskörű adatgyűjtés és a beszerzett információk alapján megállapították, hogy a gyanúsított mátraverebélyi ingatlanjában 2020. szeptember 2-án, valamint azt megelőzően, különböző személyeknek – közöttük egy fiatalkorú részére is – több alkalommal értékesített kábítószert. A hatóság tagjai kutatást tartottak a férfi lakásán, amelynek során barnás színű növényi törmeléket, sárgás, valamint fehér színű kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le. A növényi törmeléken végrehajtott gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság épületébe előállított 35 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 30. 12:14, szerda | Helyi

Kedvenc színészeink rendezvénysorozat - Újra

Október 6-án újra megnyílik a Zenthe Szalon kapuja, ugyanis folytatja „Kedvenc színészeink” sorozatát a Zenthe Ferenc Színház.

2020. Szeptember 30. 11:56, szerda | Helyi

Gyorshajtók Nógrád megye közútjain

A sebesség-ellenőrzések eredménye szerint több járművezető továbbra sem számol a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával.

2020. Szeptember 30. 10:36, szerda | Helyi

Gáz- és riasztófegyvert lopott

Egy 30 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a salgótarjáni nyomozók.

2020. Szeptember 30. 09:57, szerda | Helyi

Új önkormányzatot választanak Cserhátsurányban vasárnap

Új önkormányzatot választanak a Nógrád megyei Cserhátsurányban vasárnap, miután a testület nyáron kimondta a feloszlását.