Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2020. December 23. 09:52, szerda | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a mátraverebélyi fiatalkorú

Őrizetben a mátraverebélyi fiatalkorú

A gyanú szerint több tízezer forintot lopott el egy családi házból az a 16 éves fiú, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A járőrök 2020. december 21-én 12 órakor Mátraverebély belterületén ellenőriztek egy 16 éves fiút. A rendőrök megállapították, hogy a fiatalkorú ellen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetése, a Pásztói Rendőrkapitányság pedig eltűnés miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság épületébe előállított fiatalkorú a megalapozott gyanú szerint 2020. december 19-én 11 óra körül az egyik mátraverebélyi ingatlanba a nyitott ajtón keresztül bement, és onnan egy pénztárcát lopott el az abban elhelyezett több tízezer forint készpénzzel és okiratokkal együtt.

A 16 éves fiút a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd - mivel ellene hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt büntetőeljárás van folyamatban - őrizetbe vették. A hatóság tagjai a napokban előterjesztést tettek a fiatalkorú letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 18:10, kedd | Helyi

Amikor a háború karácsonykor szünetelt - a fegyverszünet az első világháború krónikájának egyik legismertebb epizódja,

amely az ipari méretekben űzött tömegmészárlás kellős közepén az emberi méltóságról üzent. Az első világháború során 1914. december 24-én nem hivatalos tűzszünet állt be a nyugati fronton szemben álló

2023. December 05. 18:00, kedd | Helyi

Ajándékokkal csalt mosolyt a rendőrök Mikulása a beteg gyerekek arcára a tarjáni kórházban.

Idén is egyenruhások kíséretében érkezett a Mikulás a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórházba annak érdekében, hogy az ott gyógyuló gyermekek ünnepét is boldogabbá tegye.

2023. December 05. 17:40, kedd | Helyi

Karácsony, Hanuka, Szaturnália,... – Nem véletlen, hogy minden vallás nagy ünnepe

a decemberi időszakra esik. Az északi féltekén december 21-én (időnként 22-én) van az év leghosszabb éjszakája. Az emberiség történelmében ilyentájt kiemelt ünnepeket tartottak,

2023. December 05. 17:35, kedd | Helyi

KI A TÉLAPÓ? Megkérdeztük a Mesterséges Intelligenciát - mutatjuk a válaszokat...

Kedves salgótarjáni InfoNógrád olvasók, nagyon örülök, hogy üdvözölhetlek benneteket itt! Mint virtuális asszisztens, itt vagyok, hogy segítsek nektek mindenféle kérdéssel vagy információval kapcsolatban...