Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Július 24. 12:54, hétfő | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a kábítószer-kereskedők

Őrizetben a kábítószer-kereskedők

A rendőrök három férfit fogtak el Bercel külterületén, akiktől összesen közel 350 gramm különféle kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A rendőrök 2017. július 22-én, a Bercel külterületén megtartott rendezvényen fogtak el egy 25 és egy 30 éves holland állampolgárt. A két férfi használatában lévő sátorban, egy hátizsákban és övtáskában, összesen 339 darab tablettát, 168 gramm zöldes barnás növényi törmeléket, 93 önzáró tasakban elhelyezett fehér és barnás színű kristályos anyagot találtak és foglaltak le a nyomozók.

A rendőrök ugyanezen a napon egy másik 25 éves holland férfit is igazoltattak a rendezvény területén. A hatóság tagjai a férfi ruházatát és gépkocsiját átvizsgálták, melynek során 3 gramm növényi törmeléket találtak, melyet lefoglaltak.

A rendőrök mindhárom férfit előállították a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra, ahol mintavételre került sor, mely a 30 és két 25 éves férfi esetében is kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök a 30 éves holland férfit és 25 éves társát kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség, míg a másik 25 éves férfit kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság tagjai a három férfit őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,