Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Augusztus 10. 08:36, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a fiatalkorú

Őrizetben a fiatalkorú

Egy 16 éves helyi fiút hallgatták ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy rendbeli kifosztás bűntett és három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves salgótarjáni fiú ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján a gyanúsított 2017. augusztus 4-én a délelőtti órákban az egyik salgótarjáni lakásba a nyitott ajtón keresztül bement, ahol az ágyban fekvő, időskorú sértett távozásra szólította fel. A fiatalkorú a sértett magatehetetlen állapotát kihasználva az egyik asztalon elhelyezett készpénz egy részét magához vette, majd távozott a helyszínről.

A széleskörű nyomozás eredményeképp megállapítást nyert továbbá az is, hogy a fiatalkorú 2017. június 12-én 20 óra körül az egyik salgótarjáni családi ház bejárati ajtaján lévő ablakot berúgta és oda bemászott. A fiú az ingatlant átkutatta és onnan egy hajvágót, hangszórót és két napszemüveget lopott el. A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú 2017. július 31. és augusztus 5. között Salgótarján belterületén egy másik családi házba két alkalommal is betört. Az ingatlanba első alkalommal a nyitott ajtón át bement és dohányterméket lopott el, míg a második esetben a zárszerkezetet megrongálta, a lakásba azonban nem tudott bejutni.

A rendőrök a fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

Címkék: fiatalkorú, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.